Opis forum
Okej widzę że tu dość skąpo , w takim razie ja zacznę . Mam na imię Eryk i jestem z Wielkopolski zamieszkuję pobliże miasta Leszno (włoszakowice) interesuję się grą w koszykówkę i uprawiam lekko atletykę ;p oczywiście interesuje się militariami i tak zwanym " sportem ekstremalnym " Air soft guns w skrócie ASG . z czasem zamieszczę jakąś fotkę ale teraz to nie mam nic ciekawego na kompie
, to byłoby tak na początek udzielajcie się , komunikujcie i proszę o kulturalny jezyk na forum . pozdro Xanta ( krótka historia mojego pseudonimu " xanta " zaczęło się niepozornie , grałem w metina stałem się jednym z popularniejszych graczy miałem wtedy nick XantypiaxD , z czasem skonczyłem grać w metina i zapoczątkowałem gre w cs'a i wtedy mój nick uległ skróceniu . Xanta tak teraz na mnie wołają
a pewni mili Anglicy których spotkałem podczas gry zaczeli nazywać mnie Santa ;D )
Witaj Eryku ! Dobra inicjatywa
Ja się nazywam Maciek, mieszkam sobie we Wrocławiu i mam 21 lat
Również lubie troche się poruszać od dzieciaka i zaczynałem od zapasów, później boks, tajski boks i skończyło się na mma. Niestety sport to zdrowie i musiałem teraz poddać się rekonstrukcji więzadeł, więc leże na chacie i mam sporo czasu
I jeszcze sobie pykałem po okręgówkach i a klasach w piłke Zapasy to najlepsza ogólnorozwojówka, każdy zapaśnik to mega silny chłop a zarazem zwinny jak kot
Myślę że na lato wróce już na mate do mma, albo przynajmniej mam taką nadzieje bo już mnie skręca w tym domu !
Nowy użytkownik
to teraz na mnie
Serwus, mam na imię Marcin wiek 23 pracuje jako monter serwisant urządzeń chłodniczych. Mieszkam pod Poznaniem, moje hobby to przede wszystkim jazda na jednośladzie ...
Nowy użytkownik
aj tam aj tam czepiasz się ;p
No to Panowie Witam was Ma na imię Oskar (24l.) pochodzę z Poznania aktualnie zamieszkuje w Londynie gdzie pracuje. W wolnym czasie pochłaniam książki, seriale filmy. Dobrą gra na konsolę też nie pogardzę. A tak w dodatkowym hobby to nie pogardzę piwem i dobrze zmrożoną polską wódeczką.
no widze ze sie rozpisaliscie no to pora teraz na mnie Mam na imie Kamil w styczniu skoncze 25l masakra czlowiek sie starzeje ^^ mieszkam w Warszawie od urodzenia w wieku 17 lat wyjechaem do wloch na 4 lata i wrocilem bo kryzys panowie zaczeli zjezdzac sie rumuni itp i zanizyli stawki robie w GLS nie daleko siebie
mam 15 minut na piechote
Lubie czasem sobie zajarac jakiegos lola wypic troche wodeczki i poprawic browarkiem ^^ w chwili obecnej nie mam duzo czasu na granie bo po pierwsze dziewczyna juz zaraz sie bede oswiadczal
po drugie praca po trzecie dom i tak w kolko macieja.